X

Superkraft.
Ett brett spektrum av valmöjligheter

Signias kraftfulla utbud höjer ribban för vad personer med svår till grav hörselnedsättning kan förvänta sig av hörapparater och ger bäraren möjlighet att välja mellan BTE- och diskreta RIC-modeller.

Alla enheter i utbudet, från den diskreta Carat™ och den induktivt laddade Cellion™ RIC till den mångsidiga Motion™ P och den superstarka Motion SP BTE, är utrustade med primax™-teknologi som ger enastående ljud. De är kompatibla med en uppsjö av tillbehör och redo för TeleCare för enklare och mer lättillgängliga anpassningar.

Detta nya utbud uppfyller alla dina klienters önskemål gällande kraftfullhet.

Carat primax

Carat hörapparater är elegant kompakta, välbalanserade och kombinerar överlägsen komfort med fullständig diskretion. De har ett långlivat batteri som brukaren kan ladda med eCharger medan de sover, vilket förvisar pilliga batteribyten till det förgångna.

Upptäck

Cellion primax

Detta är världens första induktivt laddade hörapparat med litiumjonteknologi för snabb och bekväm laddning. Den har en överlägsen användarvänlighet tack vare den unika OneShell-designen och vår hittills enklaste laddningsprocedur, vilket gör Cellion till ett sofistikerat val för bättre hörande.

Upptäck

Motion P primax

Motion P primax är en BTE med ett slimmat, kompakt hölje och en tunn ljudslang som tillval, vilket gör den till det idealiska valet för den som efterlyser diskretion. Motion P drivs av primax-teknologi, så som EchoShield, SPEECH och SoundSmoothing, vilket skapar unika hörselupplevelser.

Upptäck

Motion SP primax

För personer med grava hörselnedsättningar är Motion SP det verkligt effektiva valet. Den förstärker maximalt samtidigt som den har alla nödvändiga funktioner som krävs av en hörapparat i denna klass, inklusive möjlighet till audiosko för direkt ljudintag samt integrerade tryck- och vippreglage.

Upptäck