X

De nya Signia Silk Nx hörapparaterna levererar en naturlig hörselupplevelse med diskret storlek, direkt passform och exceptionell ljudkvalitet.

Den enda redo-att-använda CIC med Ultra HD e2e för överlägsen trådlös binaural bearbetning är också 20% mindre än Signia Silk primax för ultimat diskretion. Tack vare sina flexibla silikon Click Sleeves kan Signia Silk Nx erbjuda en direkt passform utan väntetid.

Och för användare med ensidig dövhet erbjuder CROS Silk Nx den mest diskreta lösningen – Världens första CROS CIC hörapparat

Signia Silk Nx är kompatibel med Signia App för diskret fjärrkontroll och är även TeleCare-redo för smidigare provperioder.

 

Nyckelfunktioner:

  • Ultra HD e2e för överlägsen talförstående och naturligt ljud
  • Click Sleeves för en snabb och enkel anpassning
  • Ännu mindre storlek än sin föregångare
  • Osynlig och diskret
  • Binaural OneMic-riktverkan

Snabbtitt på Silk Nx

Loading...

Tillbehör

Ladda ner nu:
Signia App
Individualisera din hörselupplevelse
Lär dig mer

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Mer stabilitet

Nu inte bara för Click ITE:s, utan för alla Signia primax med extern hörtelefon. Den uppskattade akustiska kopplingen ger en förbättrad återkopplingsstabilitet, överlägsen komfort vid användning och de sitter bra med omedelbar inpassning.

De mycket anpassbara Click Sleeves av engångstyp i mjuk silikon garanterar en hög komfort och gör att hörapparaten sitter kvar i örat.

Click Sleeve finns i en stängd och en ventilerad version och i fira olika storlekar (xS, S, M och L) som passar de flesta örons anatomi och de flesta audiologiska behoven.

Click Sleeves är inte bara för Click ITE men för alla Signia Nx och primax RICs.

Silk Nx FAQs