X

Genom att bearbeta användarens egen röst separat och smidigt integrera den i ljudbilden, ger Signias nya Pure 13 Nx den mest naturliga återgivningen av användarens egen röst och bästa talförståelse i buller.

Tack vare Bluetooth har den överlägsen anslutning med direktstreaming och Signia App. Användaren får den längsta användningstiden med streaming i sin klass.

Stöd för live fjärrjustering via TeleCare 3.0 får användaren att snabbt bekanta sig med sina nya Pure 13 Nx hörapparater.

Nyckelfunktioner

  • En naturlig egen röst och bästa talförståelse i buller
  • Längsta användningstiden med streaming
  • Ultra HD e2e och Bluetooth-anslutning
  • Med Tonal Tinnitusterapi
  • Valbar telespole

Snabbtitt på Pure 13 Nx

Loading...

Signia Nx – Replicating Nature

Tillbehör

Ladda ner nu:
Signia App
Individualisera din hörselupplevelse
Lär dig mer

StreamLine TV

Programmerad för utmärkt ljud

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din TV överföras direkt till dina hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via Signia App.

Läs mere

StreamLine Mic

Högupplöst streamingkvalitet från alla Bluetooth-enheter

Den nya StreamLine Mic erbjuder full handsfree ljudstreaming av telefonsamtal och musik till alla smartphones. Den fungerar även som extern mikrofon.

Läs mere

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Mer stabilitet

Nu inte bara för Click ITE:s, utan för alla Signia primax med extern hörtelefon. Den uppskattade akustiska kopplingen ger en förbättrad återkopplingsstabilitet, överlägsen komfort vid användning och de sitter bra med omedelbar inpassning.

De mycket anpassbara Click Sleeves av engångstyp i mjuk silikon garanterar en hög komfort och gör att hörapparaten sitter kvar i örat.

Click Sleeve finns i en stängd och en ventilerad version och i fira olika storlekar (xS, S, M och L) som passar de flesta örons anatomi och de flesta audiologiska behoven.

Click Sleeves är inte bara för Click ITE men för alla Signia Nx och primax RICs.

 

Trådlös NoahLink.

Det branschledande programgränssnittet baserat på lågenergi-blåtandsstandarden. Det gör att man kan programmera Signia Xperience och Nx hörapparaterna trådlöst.

How to add a T-Coil to your hearing aid

Hur man hanterar Made for iPhone hörapparater

Pure 13 Nx FAQs