X

Den otroligt lilla Pure 10 Nx kombinerar en mycket diskret design med ett mer naturligt ljud.

Dess stilrena utseende kompletteras av en mängd audiologiska innovationer som automatiskt ger ett tydligt ljud och utmärkt talförståelse i buller.

Gömd bakom örat är den icke trådlösa Pure 10 Nx den ideala lösningen för de som önskar att deras hörapparater ska vara enkla och diskreta.

Pure 10 Nx är Telecare-redo samt kompatibel med Signia App och miniPocket.

Nyckelfunktioner

  • Otroligt liten design
  • Enastående talförståelse i buller
  • Fjärrkontrollsalternativ

Snabbtitt på Pure 10 Nx

Loading...

Tillbehör

Ladda ner nu:
Signia App
Individualisera din hörselupplevelse
Lär dig mer

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Mer stabilitet

Nu inte bara för Click ITE:s, utan för alla Signia primax med extern hörtelefon. Den uppskattade akustiska kopplingen ger en förbättrad återkopplingsstabilitet, överlägsen komfort vid användning och de sitter bra med omedelbar inpassning.

De mycket anpassbara Click Sleeves av engångstyp i mjuk silikon garanterar en hög komfort och gör att hörapparaten sitter kvar i örat.

Click Sleeve finns i en stängd och en ventilerad version och i fira olika storlekar (xS, S, M och L) som passar de flesta örons anatomi och de flesta audiologiska behoven.

Click Sleeves är inte bara för Click ITE men för alla Signia Nx och primax RICs.

Pure 10 Nx FAQs