X

Den nya Pure™ Charge&Go Nx kombinerar alla Signia Nx fördelar med bekväm trådlös uppladdning. Den är intuitiv att använda eftersom vi har integrerat den trådlösa laddningen i designen.

Användare behöver inte längre oroa sig för att byta batterier. Endast detta kontaktlösa uppladdningssystem ger användarna komplett bekvämlighet med vetskapen att hörapparaterna laddas som de ska varje gång.

Vår högpresterande litium-jon battericell i Pure Charge&Go Nx stöttar moderna Bluetooth-anslutningar vilket tillåter användaren att njuta av långvarig ljudstreaming av hög kvalitet. Genom att ladda hörapparaten när de sover kan användarna lita på att deras hörapparater alltid levererar det ljud de vill höra. Lika enkelt som att ladda och gå!

Nyckelfunktioner:

  • Den mest naturliga egna rösten och bästa talförståelsen i buller tack vare Signia Nx-chippet
  • Långvarig högkvalitets ljudstreaming
  • Ultra HD e2e och Bluetooth-anslutning

Snabbtitt på Pure Charge&Go Nx

Loading...

Tillbehör

Ladda ner nu:
Signia App
Individualisera din hörselupplevelse
Lär dig mer

StreamLine TV

Programmerad för utmärkt ljud

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din TV överföras direkt till dina hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via Signia App.

Läs mere

StreamLine Mic

Högupplöst streamingkvalitet från alla Bluetooth-enheter

Den nya StreamLine Mic erbjuder full handsfree ljudstreaming av telefonsamtal och musik till alla smartphones. Den fungerar även som extern mikrofon.

Läs mere

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Mer stabilitet

Nu inte bara för Click ITE:s, utan för alla Signia primax med extern hörtelefon. Den uppskattade akustiska kopplingen ger en förbättrad återkopplingsstabilitet, överlägsen komfort vid användning och de sitter bra med omedelbar inpassning.

De mycket anpassbara Click Sleeves av engångstyp i mjuk silikon garanterar en hög komfort och gör att hörapparaten sitter kvar i örat.

Click Sleeve finns i en stängd och en ventilerad version och i fira olika storlekar (xS, S, M och L) som passar de flesta örons anatomi och de flesta audiologiska behoven.

Click Sleeves är inte bara för Click ITE men för alla Signia Nx och primax RICs.

 

Trådlös NoahLink.

Det branschledande programgränssnittet baserat på lågenergi-blåtandsstandarden. Det gör att man kan programmera Signia Xperience och Nx hörapparaterna trådlöst.

Pure Charge&Go Nx FAQs