X

Den nya Pure™ Charge&Go Nx kombinerar alla Signia Nx fördelar med bekväm trådlös uppladdning. Den är intuitiv att använda eftersom vi har integrerat den trådlösa laddningen i designen.

Användare behöver inte längre oroa sig för att byta batterier. Endast detta kontaktlösa uppladdningssystem ger användarna komplett bekvämlighet med vetskapen att hörapparaterna laddas som de ska varje gång.

Vår högpresterande litium-jon battericell i Pure Charge&Go Nx stöttar moderna Bluetooth-anslutningar vilket tillåter användaren att njuta av långvarig ljudstreaming av hög kvalitet. Genom att ladda hörapparaten när de sover kan användarna lita på att deras hörapparater alltid levererar det ljud de vill höra. Lika enkelt som att ladda och gå!

Nyckelfunktioner:

  • Den mest naturliga egna rösten och bästa talförståelsen i buller tack vare Signia Nx-chippet
  • Långvarig högkvalitets ljudstreaming
  • Ultra HD e2e och Bluetooth-anslutning

Snabbtitt på Pure Charge&Go Nx

Loading...

Tillbehör

myControl App

Industrins mest avancerade fjärrkontrolls-app.

myControl App fungerar som en fjärrkontroll för personlig, snabb och enkel anpassning. Det är den enda appen som erbjuder 360o mikrofonstyrning. Användare kan reglera program, volym, systemljud, strömfördröjning, signalintervall för lågt batteri och sätta hörapparaterna i flygplansläge.

Vår branschledande app skickar data från rörelsessensorern i användarens smartphone för att ge bästa möjliga hörsel medan användaren är i rörselse, vilket säkerställer deras avslappning och säkerhet, oberoende av vad som kommer i deras väg.

Likt en fitnesstracker hjälper myControl App användarna att ta hand om sin hörselhälsa genom att visa ljudexponering och röstaktivitet, som är hälsoindikatorer.

Dessutom tillåter vår unika Signia TeleLink användarna att dra nytta av myControl App när annat trådlöst system inte kan användas, till exempel under aktivt flygplansläge.

Download myControl App

StreamLine TV

Programmerad för utmärkt ljud

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din TV överföras direkt till dina Pure 13 BT-hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via myControl App.

StreamLine Mic

Högupplöst streamingkvalitet från alla Bluetooth-enheter

Den nya StreamLine Mic erbjuder full handsfree ljudstreaming av telefonsamtal och musik till alla smartphones. Den fungerar även som extern mikrofon.

Läs mere

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Mer stabilitet

Nu inte bara för Click ITE:s, utan för alla Signia primax med extern hörtelefon. Den uppskattade akustiska kopplingen ger en förbättrad återkopplingsstabilitet, överlägsen komfort vid användning och de sitter bra med omedelbar inpassning.

De mycket anpassbara Click Sleeves av engångstyp i mjuk silikon garanterar en hög komfort och gör att hörapparaten sitter kvar i örat.

Click Sleeve finns i en stängd och en ventilerad version och i fira olika storlekar (xS, S, M och L) som passar de flesta örons anatomi och de flesta audiologiska behoven.

Click Sleeves är inte bara för Click ITE men för alla Signia Nx och primax RICs.

 

Trådlös NoahLink.

Det branschledande programgränssnittet baserat på lågenergi-blåtandsstandarden. Det gör att man kan programmera Signia Nx hörapparaterna och Pure 13 BT primax trådlöst.

Pure Charge&Go Nx FAQs