X
header one

Nya Pure 13 BT primax är utrustad med vår primax star-plattform som revolutionerar exakt hörsel. Det är den första hörapparaten i världen som erbjuder audiologiska fördelar via blåtand. Tillsammans med vår nya myControl App, använder den detaljerad, blåtandsbaserad data som ger en tydlig översikt över användarens akustiska omgivning.

När användaren exempelvis promenerar i en bullrig miljö, fokuserar hörapparaten inte bara på samtalet, utan ger också tillgång till diskreta omgivningsljud. På så sätt ger nya Pure 13 BT primax den bästa möjliga hörselupplevelsen medan användarna är i rörelse.

Pure 13 BT primax. Hörsel i världsklass med direktuppkoppling till din iPhone och TV.

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px

Egenskaper:

  • HD binaural
  • Audiologiska fördelar via blåtand
  • Direkt streaming
  • Kompatibel med myControl App
  • Klar för TeleCare 2.0
  • Med Tonal Tinnitusterapi
Pure-13-BT-primax_pair_made-for-iPhone_950x600px

Förbättrad anslutbarhet.

Pure 13 BT primax och myControl App

Tillsammans med myControl App, ger Signia Pure 13 BT primax bättre resultat än normal hörsel*, och är skräddarsydd efter användarens individuella livsstil. Appen gör mer än att möjliggöra direktstreaming, den skickar även information till hörapparaterna så att användarna får den bästa hörseln även de är i rörelse, vilket gör att de kan koppla av och känna sig säkra oavsett vad som händer.

 *Två oberoende kliniska studier har visat att binax till och med kan överträffa normal hörsel i vissa krävande miljöer (University of Northern Colorado, 2014; Oldenburg Hearing Center, 2013): Speech Reception Thresholds (SRT) i situationer som cocktailpartyn förbättrades den med upp till 2,9 dB för användare med en mild till måttlig hörselnedsättning vid användning av hörapparaterna Carat binax eller Pure binax med smal riktverkan, jämfört med personer med normal hörsel.

Pure-13-BT_connectivity_1800x600px
myControl_icon_motion-reader_768x400px

Först i världen med att använda rörelsesensorerna i iPhone.

Människor rör sig konstant när de pratar. Hörapparaterna måste reagera dynamiskt och justeras efter den ändrade lyssningssituationen. Fram tills nu har den data som behövts saknats. Men med vår nya myControl App är det äntligen möjligt.

Appen ger detaljerad data om användarens akustiska omgivning via blåtand. När användaren exempelvis promenerar i en bullrig miljö, fokuserar hörapparaten inte bara på samtalet, utan ger också tillgång till diskreta omgivningsljud för ökad säkerhet. Även i ett fordon gör Pure 13 BT primax att användaren kan njuta av den bästa hörupplevelsen och fokusera på det som är viktigt.

 

myControl_icon_sound-exposure_768x400px

Ljudexponering

Hörapparaterna hjälper användarna att ta hand om sin hörsel. På ett sätt som påminner om en aktivitetsmätare, skapar de en personlig ljudprofil över tid baserat på bullerexponeringen så att du kan hjälpa dina patienter att skydda sin hörsel mot att försämras ytterligare.

myControl_icon_music_768x400px

Musik

Användarna kan lyssna på sin favoritmusik som streamas direkt till hörapparaterna Pure 13 BT primax för en enastående ljudupplevelse.

myControl_icon_phone-calls_768x400px

Telefonsamtal

Användarna kan bekvämt strömma telefonsamtal direkt från sin smartphone till sina hörapparater.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px

StreamLine TV

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från TV-apparater sändas direkt till hörapparaterna Signia Pure 13 BT primax.

myControl_icon_tinnitus-solutions_768x400px

Signias tinnituslösningar

Användaren kan minska tinnitus med den unika inbyggda tinnitusterapin från Signia

Läs mer om tinnitusterapi

Snabbtitt på Pure 13 BT primax

Loading...

The Connected Ear – Connectivity beyond streaming

Tillbehör.

För mer behändighet och fler möjligheter.

De bästa tillbehören kompletterar och utökar väsentligt funktionerna i hörapparater. Fjärrkontroller, följeslagarmikrofoner och laddare är glädjeämnen för alla som använder hörapparater.

Click Sleeves för RIC-apparater. Förvandlingskonstnären.

Pure-13-BT_Click-Sleeve_vented-closed_950px

Nu inte bara för Click ITE:s, utan för alla Signia primax med extern hörtelefon. Den uppskattade akustiska kopplingen ger en förbättrad återkopplingsstabilitet, överlägsen komfort vid användning och de sitter bra med omedelbar inpassning.

De mycket anpassbara Click Sleeves av engångstyp i mjuk silikon garanterar en hög komfort och gör att hörapparaten sitter kvar i örat.

Click Sleeve finns i en stängd och en ventilerad version och i tre olika storlekar (S, M och L) som passar de flesta örons anatomi och de flesta audiologiska behoven.

Trådlös programmering

NoahLink_wireless_950x600px

Trådlös NoahLink.

Det branschledande programgränssnittet baserat på lågenergi-blåtandsstandarden. Det gör att man kan programmera hörapparaterna Pure 13 BT primax trådlöst.

Audio Streaming

myControl App. Den bästa hörupplevelsen blev just bättre.

Nya myControl App från Signia har gjorts specifikt för hörapparaterna Pure 13 BT och ger en rad fördelar som sträcker sig längre än till direktstreaming.

Den fungerar som en praktisk fjärrkontroll för snabba och enkla ändringar av t.ex. volym och program och ger avancerade justeringsalternativ. På ett sätt som påminner om en aktivitetsmätare, hjälper myControl App användaren att ta hand om sin hörsel genom att identifiera regelbunden bullerexponering i vardagen.

Appen gör också att Pure 13 BT kan ge den bästa möjliga hörseln medan användaren är i rörelse, för att de ska kunna känna sig lugna och trygga oavsett vad som händer.

Pure-13-BT-primax_pair_on-table_made-for-iPhone_950x500px

Ladda ned myControl App:

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

StreamLine TV. Programmerad för superbt ljud.

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från TV-apparater skickas direkt till hörapparaterna Signia Pure 13 BT primax. Användarna kan även justera volymen individuellt via myControl App.

Streamline-TV_Pure-13-BT_950px

Fjärrkontroller

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret fjärrkontroll: miniPocket

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Hur man hanterar Made for iPhone hörapparater