X

Signias nya Motion ™ 13 Nx harmoniserar användarens röst och omgivande ljud, vilket ger den mest naturliga egna rösten och bästa talförståelse i buller. Det eleganta, nya utseendet erbjuder individuella hanterings- och anpassningsmöjligheter för att möta nästan alla dina användares önskemål.

Bluetooth-baserad direktstreaming och myControl App ger Motion 13 Nx förbättrad anslutning, samtidigt som du kan erbjuda dina användare live fjärrjustering via TeleCare 3.0.

Nyckelfunktioner

  • En naturlig egen röst och bästa talförståelse i buller
  • För individuella hanterings- och anpassningskrav
  • Ultra HD e2e och Bluetooth-anslutning
  • Med Tonal Tinnitusterapi
  •  Standardbatteriluckan kan bytas ut mot en med en integrerad telespole

Motion 13P Nx

Den otroligt mångsidiga Motion 13P Nx är idealisk för användare med individuella anpassningsbehov och svår till grav hörselnedsättning.

Som komplement till den lika mångsidiga Motion 13 Nx harmoniserar denna power BTE användarens röst och omgivande ljud, vilket förser användaren med den mest naturliga egna rösten och bästa talförståelsen i buller.

Motion 13P Nx erbjuder full Bluetooth anslutning och Signia Telecare 3.0 samt valbar telespole integrerad i batterifacket.

Den otroligt mångsidiga Motion 13P Nx är idealisk för användare med individuella anpassningsbehov och svår till grav hörselnedsättning.

Snabbtitt på Motion 13 Nx

Loading...

Tillbehör

myControl App

Industrins mest avancerade fjärrkontrolls-app.

myControl App fungerar som en fjärrkontroll för personlig, snabb och enkel anpassning. Det är den enda appen som erbjuder 360o mikrofonstyrning. Användare kan reglera program, volym, systemljud, strömfördröjning, signalintervall för lågt batteri och sätta hörapparaterna i flygplansläge.

Vår branschledande app skickar data från rörelsessensorern i användarens smartphone för att ge bästa möjliga hörsel medan användaren är i rörselse, vilket säkerställer deras avslappning och säkerhet, oberoende av vad som kommer i deras väg.

Likt en fitnesstracker hjälper myControl App användarna att ta hand om sin hörselhälsa genom att visa ljudexponering och röstaktivitet, som är hälsoindikatorer.

Dessutom tillåter vår unika Signia TeleLink användarna att dra nytta av myControl App när annat trådlöst system inte kan användas, till exempel under aktivt flygplansläge.

Download myControl App

StreamLine TV

Programmerad för utmärkt ljud

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din TV överföras direkt till dina Pure 13 BT-hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via myControl App.

StreamLine Mic

Högupplöst streamingkvalitet från alla Bluetooth-enheter

Den nya StreamLine Mic erbjuder full handsfree ljudstreaming av telefonsamtal och musik till alla smartphones. Den fungerar även som extern mikrofon.

Läs mere

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Mer stabilitet

Nu inte bara för Click ITE:s, utan för alla Signia primax med extern hörtelefon. Den uppskattade akustiska kopplingen ger en förbättrad återkopplingsstabilitet, överlägsen komfort vid användning och de sitter bra med omedelbar inpassning.

De mycket anpassbara Click Sleeves av engångstyp i mjuk silikon garanterar en hög komfort och gör att hörapparaten sitter kvar i örat.

Click Sleeve finns i en stängd och en ventilerad version och i fira olika storlekar (xS, S, M och L) som passar de flesta örons anatomi och de flesta audiologiska behoven.

Click Sleeves är inte bara för Click ITE men för alla Signia Nx och primax RICs.

 

Trådlös NoahLink.

Det branschledande programgränssnittet baserat på lågenergi-blåtandsstandarden. Det gör att man kan programmera Signia Nx hörapparaterna och Pure 13 BT primax trådlöst.

How to add a T-Coil to your hearing aid

Hur man hanterar Made for iPhone hörapparater

Motion 13 Nx FAQs