X

Signias nya Motion ™ 13 Nx harmoniserar användarens röst och omgivande ljud, vilket ger den mest naturliga egna rösten och bästa talförståelse i buller. Det eleganta, nya utseendet erbjuder individuella hanterings- och anpassningsmöjligheter för att möta nästan alla dina användares önskemål.

Bluetooth-baserad direktstreaming och Signia App ger Motion 13 Nx förbättrad anslutning, samtidigt som du kan erbjuda dina användare live fjärrjustering via TeleCare 3.0.

Nyckelfunktioner

  • En naturlig egen röst och bästa talförståelse i buller
  • För individuella hanterings- och anpassningskrav
  • Ultra HD e2e och Bluetooth-anslutning
  • Med Tonal Tinnitusterapi
  •  Standardbatteriluckan kan bytas ut mot en med en integrerad telespole

Motion 13P Nx

Den otroligt mångsidiga Motion 13P Nx är idealisk för användare med individuella anpassningsbehov och svår till grav hörselnedsättning.

Som komplement till den lika mångsidiga Motion 13 Nx harmoniserar denna power BTE användarens röst och omgivande ljud, vilket förser användaren med den mest naturliga egna rösten och bästa talförståelsen i buller.

Motion 13P Nx erbjuder full Bluetooth anslutning och Signia Telecare 3.0 samt valbar telespole integrerad i batterifacket.

Den otroligt mångsidiga Motion 13P Nx är idealisk för användare med individuella anpassningsbehov och svår till grav hörselnedsättning.

Snabbtitt på Motion 13 Nx

Loading...

Tillbehör

Ladda ner nu:
Signia App
Individualisera din hörselupplevelse
Lär dig mer

StreamLine TV

Programmerad för utmärkt ljud

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din TV överföras direkt till dina hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via Signia App.

Läs mere

StreamLine Mic

Högupplöst streamingkvalitet från alla Bluetooth-enheter

Den nya StreamLine Mic erbjuder full handsfree ljudstreaming av telefonsamtal och musik till alla smartphones. Den fungerar även som extern mikrofon.

Läs mere

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

Mer stabilitet

Nu inte bara för Click ITE:s, utan för alla Signia primax med extern hörtelefon. Den uppskattade akustiska kopplingen ger en förbättrad återkopplingsstabilitet, överlägsen komfort vid användning och de sitter bra med omedelbar inpassning.

De mycket anpassbara Click Sleeves av engångstyp i mjuk silikon garanterar en hög komfort och gör att hörapparaten sitter kvar i örat.

Click Sleeve finns i en stängd och en ventilerad version och i fira olika storlekar (xS, S, M och L) som passar de flesta örons anatomi och de flesta audiologiska behoven.

Click Sleeves är inte bara för Click ITE men för alla Signia Nx och primax RICs.

 

Trådlös NoahLink.

Det branschledande programgränssnittet baserat på lågenergi-blåtandsstandarden. Det gör att man kan programmera Signia Xperience och Nx hörapparaterna trådlöst.

How to add a T-Coil to your hearing aid

Hur man hanterar Made for iPhone hörapparater

Motion 13 Nx FAQs