X

Den mångsidiga Motion™ Charge&Go Nx kombinerar alla fördelar från Signias Nx-plattformen, med trådlös induktionsladdning och Bluetooth-anslutning. Enkelt att använda, eftersom trådlös laddning är integrerad i den robusta designen.

Motion Charge&Go är idealisk för de flesta anpassningsbehov och ger:

  • Naturlig egen röst
  • enkel hantering, och
  • enkel och direkt streaming av TV, musik och telefonsamtal i hörapparaterna.

Litium-ion- batteriet i Motion Charge&Go har hög kapacitet och stödjer Bluetooth-anslutning, vilket gör att användarna kan njuta av långvarig streaming av hög kvalitet. Genom att ladda hörapparaterna över natten är de klara att användas morgonen där på.

Användare behöver inte oroa sig för besvärliga batteribyte. Den trådlösa induktionsladdaren är väldigt lätt att använda och säkerställer att hörapparaterna laddas som de borde varje gång.

Helt enkelt Charge&Go!

Motion Charge&Go är idealisk för de flesta anpassningsbehov och ger:

Nyckelfunktioner

  • Ultra HD e2e och Bluetooth-anslutning
  • Laddningsbart litium-ion-batteri ger stabil prestanda även vid konstant streaming
  • Robust apparat

Motion Charge&Go Nx vid överblick

Loading...

Tillbehör

myControl App

Industrins mest avancerade fjärrkontrolls-app.

myControl App fungerar som en fjärrkontroll för personlig, snabb och enkel anpassning. Det är den enda appen som erbjuder 360o mikrofonstyrning. Användare kan reglera program, volym, systemljud, strömfördröjning, signalintervall för lågt batteri och sätta hörapparaterna i flygplansläge.

Vår branschledande app skickar data från rörelsessensorern i användarens smartphone för att ge bästa möjliga hörsel medan användaren är i rörselse, vilket säkerställer deras avslappning och säkerhet, oberoende av vad som kommer i deras väg.

Likt en fitnesstracker hjälper myControl App användarna att ta hand om sin hörselhälsa genom att visa ljudexponering och röstaktivitet, som är hälsoindikatorer.

Dessutom tillåter vår unika Signia TeleLink användarna att dra nytta av myControl App när annat trådlöst system inte kan användas, till exempel under aktivt flygplansläge.

Download myControl App

StreamLine TV

Programmerad för utmärkt ljud

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din TV överföras direkt till dina hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via Signia App.

Läs mere

StreamLine Mic

Högupplöst streamingkvalitet från alla Bluetooth-enheter

Den nya StreamLine Mic erbjuder full handsfree ljudstreaming av telefonsamtal och musik till alla smartphones. Den fungerar även som extern mikrofon.

Läs mere

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

 

Trådlös NoahLink.

Det branschledande programgränssnittet baserat på lågenergi-blåtandsstandarden. Det gör att man kan programmera Signia Nx hörapparaterna och Pure 13 BT primax trådlöst.

Hur man hanterar Made for iPhone hörapparater

FAQs