X

Signia Insio™ Nx ITC- och ITE-modeller erbjuder Bluetooth-anslutning med bästa ljudkvalitet.

Insio Nx är skräddarsydd för användare som vill ha diskret hörapparat, samtidigt som den återger det naturliga sättet att lyssna på.

De små hörapparaterna är kompatibla med StreamLine Mic och StreamLine TV, så att användaren kan ansluta sina hörapparater till en smartphone, TV och andra Bluetooth-enheter.

Insio Nx är utrustad med Ultra HD e2e, vilket ger överlägsen trådlös bineural bearbetning. Användare kan njuta av kristallklart ljud och enastående telefon kommunikation – även i bullriga miljöer.

Nyckelfunktioner

  • Direkt streaming till i-örat-enheter
  • Bästa talförståelse i ljud och naturligt ljud tack vare Nx-chipet
  • Liten storlek trots en kraftfullösning
  • Alla modeller kan användas med fjärrkontroll
  • Ultra HD e2e för överlägsen talförståelse och naturligt ljud

Insio Nx ITC vid överblick

Loading...

Tillbehör

Ladda ner nu:
Signia App
Individualisera din hörselupplevelse
Lär dig mer

StreamLine TV

Programmerad för utmärkt ljud

Tack vare StreamLine TV, kan ljud från din TV överföras direkt till dina hörapparater. Du kan även justera volymen individuellt via Signia App.

Läs mere

StreamLine Mic

Högupplöst streamingkvalitet från alla Bluetooth-enheter

Den nya StreamLine Mic erbjuder full handsfree ljudstreaming av telefonsamtal och musik till alla smartphones. Den fungerar även som extern mikrofon.

Läs mere

miniPocket

Diskret fjärrkontroll

Den perfekta lösningen för den som diskret vill kunna kontrollera sina hörapparater utan att behöva en stor fjärkontroll eller smartphone. Pålitlig och lätt att använda och liten nog att kunna ha i nyckelringen. Är trots sin storlek kraftfull nog att kunna styra alla viktiga funktioner.

FAQs