X
header one

CROS Pure 312 Nx

En naturlig hörselupplevelse för CROS-användare med bekvämligheten av direkt streaming

Denna eleganta nya enhet för användare med ensidig oförstärkbar hörselnedsättning på ett öra kommer med alla fördelar från Signia Nx plattformen vid en BiCROS-anpassning.

Den ideala lösningen för användare som önskar hög prestanda, diskretion och full anslutning, CROS Pure 312 Nx från Signia håller användarens egen röst och omkringliggande ljud i perfekt balans. Den erbjuder den mest naturliga upplevelsen av egna rösten och bästa taluppfattning i bullriga miljöer i en liten och elegant utformning.

Även med sin diskreta storlek är CROS Pure 312 Nx den första CROS-sändaren som stödjer direkt streaming av musik och telefonsamtal via Bluetooth. Den är också fullt kompatibel med myControl App för fjärrkontroll, rörelsebaserad klassificering och loggning av hörselprestanda

Pure-312-Nx_pair_1248x700px

CROS Silk Nx

Den mest diskreta hörselupplevelsen för användare med ohjälpbar hörselnedsättning eller dövhet på ena örat.

Världens mest diskreta lösning för personer med ensidig dövhet, redo att användas direkt! Den nya CROS Silk tar emot ljudet från den döva sidan och skickar det till en hörapparat på det andra örat.

Med CROS Silk Nx från Signia kan användare njuta av en naturlig hörselupplevelse med CROS Silk. Med sin minimala storlek och snygga design ger den användare utmärkt ljudkvalitet – även när de lyssnar på musik med hörlurar utanpå öronen.

Tack vare dess innovativa, mjuka Click Sleeve i silikon, göms CROS Silk helt i öron med maximal komfort. Dina användare kan påbörja sin naturliga hörselupplevelse på en gång.

Med Signia’s användbara touchControl App, kan volymen och balansen på ljudet från höger/vänster sida styras med bara några enkla steg i en smartphone.

Silk-Nx_black_pair_1248x700px

Snabbtitt på CROS Nx products

Loading...

CROS Pure 312 Nx FAQs

CROS Silk Nx FAQs