X
Signia launches the ultimate BTE thanks to Li-ion rechargeability, the most natural own voice and full connectivity
2018-11-27

Vi presenterar: Motion Charge&Go Nx

BTE-apparat som är lätt att använda tack vare uppladdningsbara batterier, naturlig egen röst och med direkt streaming.

Signia är den enda tillverkaren av litium-ion trådløst uppladdningsbara hörapparater med Bluetooth-anslutning. Den nya BTE-enheten Motion Charge&Go Nx kompletterar vår RIC, Pure Charge&Go Nx, som vi lanserade tidigare i år. Båda hörapparaterna har den solida Nx-plattformen med Own Voice Processing (OVP™) som ger den mest naturliga rösten och en överlägsen talförståelse i stökiga miljöer tack vare vår Ultra HD e2e binaurala länk.

Motion Charge&Go Nx är väldigt liten och extremt flexibel när det gäller anpassningsalternativ. Det betyder att fler kan njuta av trådlös laddning och en naturlig lyssningsupplevelse. Designen är användarvänlig, särskilt eftersom slutanvändaren inte behöver oroa sig för batteribytet. Om slutanvändaren har nedsatt fingermotorik, är Motion Charge&Go en optimal lösning.

Inte bara det, enheterna laddas enkelt över natten genom att helt enkelt placeras i laddaren. Sedan är de redo att användas nästa morgon.

Kombinerar utmärkt ljud med användarvänlighet

Den solida Signia Nx-plattformen förbättrar spontan acceptansen med 80%1 genom att återskapa det naturliga ljudet av användarens egna röst. Detta är möjligt via Own Voice Processing (OVP) som förbättrar ljudet av din egen röst utan att påverka hörbarheten. OVP detekterar och bearbetar ljudet av din egna röst helt oberoende av ljudet från omgivningen – inklusive andra röster – för den mest naturliga lyssningsupplevelsen med hörapparater.

Dessutom stöder litium-ion laddningscellen Bluetooth-anslutningen, så att användarna kan njuta av långvarig stereo-streaming av TV-ljud, musik och telefonsamtal.

Med Signia TeleCare och Connexx-anpassningsprogrammet kan du göra fjärrjusteringar i realtid efter en första utprovning. Detta gör att du kan vägleda användare och försäkra dig om en bra utprovningsperiod.

Kontakta din audionom idag för att få ut det mesta möjliga av de enastående litium-ion uppladdningsbara hörapparater med Bluetooth-anslutning.

1 “OVP Study” utfördes vid University of Northern Colorado år 2017 och undersöker effekten av Own Voice Processing på spontan acceptans efter första hörapparatjusteringen. Ytterligare detaljer: www.signia-pro.com/ovp-study