X
Pure 13 BT är den första hörapparaten i världen som förbättrar sin audiologiska prestanda med blåtandsteknik, vilket ger användarna det bästa av båda världarna.
2017-06-02

Först i världen med högupplöst binaural hörsel och direktstreaming

Nya Pure 13 BT är den första hörapparaten i världen som förbättrar sin audiologiska prestanda med blåtandsteknik, vilket ger användarna det bästa av båda världarna.

Nya Pure 13 BT primax är gjord för iPhone och är den första hörapparaten i världen som går längre än bara till fördelarna med direkt streaming för att också förbättra den totala hörselupplevelsen med sin blåtandsteknik. Pure 13 BT och den medföljande myControl App revolutionerar exakt hörsel medan du är i rörelse, oavsett om du går, joggar eller åker bil. Pure 13 BT ger det bästa ur båda världar: Högupplöst binaural hörsel och direkt streaming. Tiden när man behövde välja mellan den bästa hörseln i livliga vardagssituationer och den bästa anslutningen till andra vardagsenheter är förbi.

Rörelsesensorer som gör skillnad

Pure 13 BT ger den optimala ljudupplevelsen med hjälp av data från iPhones rörelsesensorer för att automatiskt justera hörapparaten efter olika situationer. När användaren exempelvis promenerar i en bullrig miljö, gör myControl App att hörapparaten inte bara fokuserar på samtalet, utan ger också tillgång till diskreta omgivningsljud för ökad säkerhet. När användaren färdas i ett fordon, växlar hörapparaterna omedelbart till billäge för att dämpa buller och fokusera på det som är viktigt.

Förutom denna revolutionerande användning av rörelsesensorerna i en iPhone ger Pure 13 BT fler stora fördelar:

Ljudexponering: Hörapparaterna hjälper användarna att ta hand om sin hörsel. På ett sätt som påminner om en aktivitetsmätare, skapar de en personlig ljudprofil över tid baserat på bullerexponeringen så att du kan hjälpa dina klienter att skydda sin hörsel mot att försämras ytterligare.

Musik: Användarna kan lyssna på sin favoritmusik som streamas direkt till hörapparaterna för en enastående ljudupplevelse.

Telefonsamtal: Användarna kan bekvämt streama telefonsamtal direkt från sin iPhone till sina hörapparater.

Tv: Användarna kan njuta av det ursprungliga högkvalitativa ljudet i favoritfilmen eller favorit-tv-programmet som matas direkt till hörapparaterna med tillbehöret StreamLine TV, medan de justerar volymen bekvämt med myControl App.

Precis som med alla primax star-hörapparater, hjälper Pure 13 BT till att minska tinnitus med den unika inbyggda tinnitusterapin från Signia.

Håll utkik efter mer information om nya myControl App och nya StreamLine TV som kommer snart.