X
Nya myControl App har gjorts specifikt för hörapparaten Pure 13 BT och ger en rad fördelar som ger den bästa hörupplevelsen. Ta reda på mer ...
2017-07-06

myControl App: Öppnar upp en ny dimension inom blåtandsstyrd hörsel.

Nya myControl App har gjorts specifikt för hörapparaten Pure 13 BT och ger en rad fördelar som ger den bästa hörupplevelsen.

Nya myControl App har utformats särskilt som ett tillbehör till hörapparaten Pure 13 BT, vilket ger bättre hörsel än normalt*, skräddarsydd efter användarens individuella livsstil.

Appen ger tillgång till våra framgångsrika funktioner precis som våra tidigare appar, samtidigt som den tillhandahåller en ny, spännande trådlös fjärrkontroll utan behov av mellankoppling till hörapparaten Pure 13 BT. Den möjliggör snabb och enkel ändring av sådant som volym och program och ger en ny nivå av personalisering tack vare avancerade justeringsalternativ. Dessa alternativ inbegriper att justera volymen individuellt för vänster och höger öra, att välja vilka meddelandesignaler som ska vara aktiva och vid vilka intervall man får en signal om låg batterinivå.

Att ge patienten insikter

Ljudexponering är en annan användbar funktion i den nya smartmobilappen som hjälper användaren att ta hand om sin hörsel. På ett sätt som påminner om en aktivitetsmätare, skapar appen en personlig ljudprofil över tid baserat på hörapparaternas bullerexponering. Baserat på denna profil, kan du hjälpa dina patienter att skydda sin hörsel mot att försämras ytterligare.

I kombination med myHearing App för Signia TeleCare 2.0, kan du ge heltäckande support åt dina klienter baserat på helt objektiv dataloggning av hörapparatens prestanda i olika akustiska omgivningar.

Den första hörapparaten i världen som använder rörelsesensorer

Som vi berättade i föregående blogginlägg, gör myControl App att Pure 13 BT ger den bästa möjliga hörseln medan användarna är i rörelse, för att de ska kunna känna sig lugna oavsett vad som händer. Vill du få reda på mer om hur denna revolutionerande användning av rörelsesensorerna i en iPhone ger fördelar för den totala hörupplevelsen, kan du läsa den föregående artikeln här.

* Studien som utfördes på University of Northern Colorado under 2015, undersökte effektiviteten av de nya funktionerna i primax genom att samla in och analysera pågående EEG-data medan försökspersonerna utförde taltester. De objektiva mätningarna av hjärnans beteende avslöjade att båda primax-funktionerna, SPEECH och EchoShield, minskade ansträngningen att lyssna betydligt när funktionen var aktiverad.