X
Som ett virtuellt hembesök kan audionomen nu finjustera användarens hörapparater på distans, detta i realtid.
2017-11-14

Revolutionerande live fjärrjustering med TeleCare

Som ett virtuellt hembesök kan audionomen nu finjustera användarens hörapparater på distans, detta i realtid.

Audionomer strävar efter att hitta den bästa anpassningen och finjusteringen för sina patienter. Att hitta de optimala inställningarna i ett tyst besöksrum är en sak – men hur kan ska se till att användarna drar nytta av dessa inställningar i deras vardag?

Den revolutionerande nya plattformen Signia Nx med TeleCare 3.0 introducerar full fjärrjustering, så att audionomen kan finjustera användarnas hörapparater utifrån de verkliga situationer som de utnyttjas i. Audionomen drar nytta av omedelbar återkoppling från användaren för att förbättra anpassningen på plats, som ett virtuellt hembesök.

Ledande programvara som du kan fjärrjustera i.

TeleCare 3.0 möjliggör användning av den mest kraftfulla programvaran Connexx på distans från en PC eller laptop. Connexx är synkroniserad med TeleCare-portalen och erbjuder full live-fjärrjustering och videosamtal.

Efter den personliga första passningen på mottagningen kan uppföljande besök hållas online via videosamtal. Detta gör det möjligt för audionomer att justera hörapparaterna i användarens vardagliga miljö, detta i realtid.

Den smartaste hörselvårdsappen

Det virtuella hembesöket är tillgängligt för patienter med en iOS- eller Android-enhet via myHearing App. Förutom att hjälpa dem genom utprovningsprocessen, fungerar den prisbelönta appen* nu som en audionom i fickan, vart du än går!

TeleCare, med sin branschledande hjälp och kommunikation via CareChat, sparar tid, ökar vårdkvaliteten och omvandlar missnöjda användare till nöjda användare.

* CES Innovation Awards 2017 Honoree