X
Signia utökar sin överlägsna audiologi med branschens bredaste och mest innovativa användning av blåtand. Ta reda på mer ...
2017-05-30

Det uppkopplade örat: Uppkopplingsmöjligheter som sträcker sig längre än till streaming

Signia utökar sin överlägsna audiologi med branschens bredaste och mest innovativa användning av blåtand för att leverera det ultimata ljudet, den ultimata uppkopplingsmöjligheten och personvården.

Huvudsyftet med alla våra innovationer är att få ut det bästa ur våra hörapparater  och samtidigt göra livet så bekvämt som möjligt. I det senaste draget inför framtiden, har Signia utvidgat sin överlägsna audiologi med branschens bredaste och mest innovativa användning av blåtand för att ge ett kompromisslöst ljud, branschledande uppkopplingsmöjligheter och revolutionerande hörselvård på distans i en hörapparat: Pure 13 BT primax. Användarnas öron är helt anslutna till omgivningen: till varandra, till deras iPhone och till dig, audionomen – vi kallar detta det uppkopplade örat.

Den första hörapparaten i världen som använder rörelsesensorer

Precis som ett pussel, passar den nya Pure 13 BT för iPhone ihop alla bitar perfekt för att förändra det sätt vi hör världen omkring. Det är den första hörapparaten i världen som använder rörelsesensorer för att förbättra ljudbehandlingen så att dagens kräsna användare kan få den bästa streamingen utan att kompromissa med de högupplösta binaurala funktionerna.

Vi har nått en ny precisionsnivå och flexibilitet tack vare grunden vi lade med vår beprövade primax-plattform i världsklass. Genom att bygga på denna högupplösta binaurala plattform, levererar vi världens bredaste uppkopplingsmöjligheter för hörapparater baserat på tre kompletterande system: vår e2e 3.0, 2,4 GHz lågenergi-blåtand och Signia TeleLink.

Dina klienter får:

  • Hörsel utan ansträngning, som är bättre än örats naturliga förmågor i svåra lyssningssituationer*
  • Unik exakt hörsel medan de är i rörelse tack vare tekniken med rörelsesensorer
  • Direkt streaming av ljud med hög kvalitet via 2,4 GHz lågenergi-blåtand från klientens iPhone och nästan alla TV-apparater
  • Den bästa hörselvården på distans med TeleCare 2.0 erbjuder dataloggning via blåtand för maximal objektiv transparens och avancerad finjustering på distans med en tonkontroll med fyra band.

Håll utkik efter en serie artiklar om den nya Pure 13 BT, trådlösa fjärrkontroll-app utan behov av streamer och tillbehöret StreamLine TV för direktstreaming av ljud med hög kvalitet.

Läs mer om det uppkopplade örat.

* Study conducted at the University of Northern Colorado, 2015, examined the effectiveness of the new features of primax by collecting and analyzing ongoing EEG data while subjects performed speech testing. For both primax features SPEECH and EchoShield, the objective brain behavior measures revealed a significant reduction in listening effort when the feature was activated.