X
2016-02-22

Välkommen till ljudets färger

Ett helt nytt och spännande kapitel i vårt företags historia. Vi är glada att presentera vårt nya varumärke, Signia.

Välkommen till Signia.
Siemens-Signia-double-branding_en-928x320

Signia kommer att bli vårt nya produktvarumärke, som vi kommer att använda sida vid sida med det välkända Siemens de kommande åren.Vi är entusiastiska inför denna förändring, då vi kan använda det bästa av de två varumärkena i vår marknadsföring.Å ena sidan kan vi fortsatt dra fördel av kunskapen om namnet Siemens och å andra sidan kommer Signia göra det möjligt att kommunicera med våra kundgrupper på ett mer framträdande och relevant sätt. Signia och kommunikationen med våra kunder kommer att ligga till grund för vår framtida tillväxt.

Den medföljande broschyren beskriver vad Signia står för: Vårt varumärkeslöfte, vår filosofi och våra kärnvärden. Vi lägger till ett varumärke, men vi kommer inte att ta bort någonting. Dina kända kontaktpersoner kommer att vara de samma, och det inkluderar våra samarbetsavtal, kontrakt, avtal, garantiåtaganden och servicenivåer. Liksom tidigare kan du räkna med exceptionella produkter, attraktiva marknadsföringsaktiviter och engagerade medarbetare, som du förväntar av oss.

Vårt löfte till dig är, att vi kommer fortsätta att utveckla innovativa produkter med fokus på din kunds behov försedda med den bästa kvaliteten och den högsta graden av nöjdhet. Signia kommer att innehålla ett omfattande program av avancerade och eleganta hörsellösningar, som bjuder in dig och dina användare att njuta av ljudets alla färger.

Vi åtar oss att skapa framtiden för bättre hörsel, och vi ser fram emot att vara din föredragna samarbetspartner på denna spännade resa.