X
2016-11-10

Signia Cellion hörapparat med inbyggd litium-jon battericell för kontaktfri uppladdning – en världsnyhet

Cellion. Det är den första hörapparaten i världen som drivs av en litium-jon battericell som kan laddas utan kontakter.

Innovation har fått ett nytt namn: Cellion. Det är den första hörapparaten i världen som drivs av en litium-jon battericell som kan laddas utan kontakter. Samtidigt är den baserad på vår innovativa och hyllade primax-plattform. Framtiden har definitivt mycket mer att ge oss. Vi jobbar på det varje dag. Men i dagsläget kan vi med säkerhet säga: Du kan inte bli mer innovativ än så här.

Laddningsteknologin

Litium-jon battericellen i Cellion håller i upp till två dagar* efter endast en laddning på fyra timmar. En 30 minuters snabbladdning ger ytterligare sju timmars lyssningsglädje. Det är extra praktiskt eftersom Cellions hörapparater laddas utan kontakter med vår nya induktiva laddning – med hjälp av en standardiserad micro-USB som fungerar till vilken USB-kompatibel energikälla som helst, exempelvis en smartphone-laddare.

Hörselupplevelsen

Cellion är baserad på vår senaste primax-plattform och erbjuder därmed alla fördelar med denna teknologi. Bland alla fördelar så ger den signifikant lägre lyssningsansträngningen som primax erbjuder, genom att framhäva talsignalen, en lyssningsupplevelse utöver det vanliga. .

Klientens fördelar

Dina klienter kommer att uppskatta allt detta. Med Cellion kommer de att få en innovativ hörapparat från toppsegmentet, som är nästan lika liten som Pure, vilken redan är mycket populär. De behöver inte längre byta batterier, kan enkelt och snabbt ladda upp sina hörapparater och ta del av vad vi anser vara den bästa hörapparatteknologin på marknaden just nu.
Vår Cellion finns att tillgå i prestandanivåerna primax 5 och primax 7. Den passar till milda, måttliga och svåra nedsättningar.

*Cellion har en batteritid på 24 timmar – vilket vid normalt användande innebär två dagars användning med obegränsad streaming.