X
Som en viktig del av det svenska säljteamet har du ansvar för försäljning av Signia och Rexton hörapparater inom Sverige.
2020-01-21

Produktspecialist hos Signia

Som en viktig del av det svenska säljteamet har du ansvar för försäljning av Signia och Rexton hörapparater inom Sverige.

HÖRAPPARATER — INNOVATIVA LÖSNINGAR — TEKNOLOGISKT LEDANDE PRODUKTER

Du brinner för kommunikation, försäljning, kundservice samt att förstå och tillgodose kundens behov. Att möta kunden behov, genomföra utbildningar, närvara vid anpassningar av Signia hörapparater samt genomföra kundmöten är en väsentlig del i arbetet som produktspecialist hos Signia.

Du arbetar självständigt och proaktivt med dina kunder och din planering. Du bör vara målmedveten, drivande och ambitiös.

Du har tät dialog med både dina svenska kollegor samt dina kollegor från huvudkontoret i Danmark. Tillsammans med övriga Nordiska säljteam delar du erfarenheter under återkommande säljmöten.

Du har en relevant yrkesbakgrund som audionom eller motsvarande där du är kapabel att kommunicera på en hög audiologisk nivå. Erfarenhet inom sälj är en fördel.

Med din kunskap och ditt inkännande kan du kommunicera med audionomer/tekniker av olika bakgrund och erfarenhet.

För att optimera samarbetet med andra inom organisationen bör du behärska engelska i tal och skrift och vara van datoranvändare. Det är en förutsättning att du har körkort samt önskvärt att du har möjlighet att arbeta från hemmakontor.

Vad vi kan erbjuda

Baserat på dina personliga samt professionella kvalifikationer så kommer du att få grundliga genomgångar och introduktion till arbetet som produktspecialist. Dessutom finns god möjlighet till karriärsteg i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar.

Vi önskar att du är bosatt i Stockholm eller närområdet, men viktigast är att du rätt person för arbetet.

Anställningsavtal samt lön motsvarande dina kvalifikationer. Tillträde snarast. Tjänsten gäller heltid.

Fast lön, bonusmål, pension med sjukförsäkring, förmånsbil, telefon och dator.

Kontakt

Vi vill gärna motta din ansökning och CV så snart som möjlig, dock senast 31. januari 2020. Ansökningen skickas till michael.mathiasen@sivantos.com. Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta säljchef, Michael Mathiasen, på mobil: +45 51315467