X
Signia hörapparater är nu ännu mer tilltalande med den nya minimala fjärrkontrollen miniPocket och den universella TV-transmittern.
2017-01-19

Erbjud dina klienter ännu mer komfort

Signia hörapparater är nu ännu mer tilltalande med den nya minimala fjärrkontrollen miniPocket och den universella TV-transmittern.

Tillbehör är något som man inte nödvändigtvis behöver, men rätt tillbehör underlättar ofta livet väsentligt. Detta gäller särskilt de nya tillbehören till Signia hörapparater, då de underlättar den dagliga hanteringen och användningen av enheterna samt gör dem ännu mer praktiska.

Nyhet: Fjärrkontrollen miniPocket Nya miniPocket är minimal och uppfyller därmed många hörapparatbärares önskemål om en diskret fjärrkontroll. Den är utformad som en nyckelring och kan även bäras som en sådan. Alla reglage kan hanteras enkelt och snabbt. Volyminställning och programbyte kan göras utan att man behöver titta på reglagen. Den är ett alternativ till smarttelefonappen touchControl och kompatibel med alla Signia hörapparater som också kan fjärrstyras med en app.

Nyhet: TV-transmitter Utöver  3,5 mm stereoingången och RCA-ingången (via adapter) på den föregående modellen har den nya TV-transmittern också utrustats med en optisk ingång. Den kan därmed anslutas till alla moderna TV-enheter och stereoanläggningar. easyTek skickar ljudet till hörapparaterna via streamern, utan någon märkbar försening. Utöver LED-lamporna som visar anslutningsstatus har den extra knappar för volyminställning. Nu är den ännu lättare att använda tack vare det omgjorda användargränssnittet.

Beprövat: Produktutbudet Det nya tillbehöret kompletterar det välbeprövade produktutbudet:

easyTek ansluter alla Signia e2e trådlösa hörapparater via Bluetooth till moderna enheter för kommunikation och konsumentelektronik, även via TV-transmittern.

VoiceLink, en extern mikrofon, kan också anslutas till easyTek.

easyPocket är den universella fjärrkontrollen med en extra display.

Med eCharger kan Signia hörapparater som är utrustade med laddningsbara batterier laddas över natten.

Med easyTek app och touchControl app (både för iOS och Android) kan många inställningar på hörapparaterna göras enkelt och snabbt via smarttelefonen.

De olika tillbehören kan användas med praktiskt taget alla Signia hörapparater, beroende på modell.

Läs mer om tillbehör för Signia hörapparater här.