X
Våra nya Insio Nx hörapparater kombinerar både bättre hörsel och bekymmersfri anslutning med direkt streaming av TV-ljud, musik och telefonsamtal.
2018-12-03

Nya Insio Nx i-örat hörapparater erbjuder en naturlig lyssningsupplevelse med Bluetooth-anslutning.

Våra nya Insio Nx ITC och ITE hörapparater kombinerar både bättre hörsel och bekymmersfri anslutning med direkt streaming av TV-ljud, musik och telefonsamtal.

Våra nya Insio Nx ITC och ITE hörapparater kombinerar både bättre hörsel och bekymmersfri anslutning med direkt streaming av TV-ljud, musik och telefonsamtal.

Många hörapparatsanvändare föredrar små och diskreta hörapparater, men inte på bekostnad av värdefulla funktioner som direkt streaming från mobila enheter.

För att möta detta behov introducerar vi nu Insio Nx ITC och ITE. Hörapparaterna kombinerar Bluetooth-anslutning med den naturliga lyssningsupplevelsen som erbjuds av Nx-plattformen. De är kompatibla med StreamLine Mic och StreamLine TV och ger därför många funktioner för användaren. Dessutom anpassas de individuellt för varje användare.

För att kunna utrusta de små hörapparaterna med Bluetooth-anslutning var vi tvungna att ta tekniken till en helt ny sofistikerad nivå. De små antennerna, som är utformade för detta ändamål är integrerade i faceplattan och ger förstklassig stereoljudstreaming.

Hög streaming kvalitet från alla Bluetooth-enheter

Tillbehör StreamLine TV ger kristallklart ljud från exempelvis TV och stereo. Med StreamLine Mic kan hörapparaten anslutas till alla Bluetooth-enheter. Det betyder att Insio-användare kan njuta av Signias 4-i-1-upplevelse: Ett par hörapparater som levererar naturlig ljudkvalitet, handsfree-telefoni, ett par trådlösa stereohörlurar med högsta streaming kvalitet och en extern mikrofon för den bästa talförståelsen i de mest utmanande lyssningssituationerna.

Insio Nx hörapparater är utrustade med Signia Ultra HD e2eTM bineurala länk, som gör att vänster och höger hörapparat kontinuerligt byter ljudinformation och samtidigt levererar den mest naturliga hörselupplevelsen.

Användare kan på så sätt njuta av kristallklart ljud och oöverträffad talförståelse – även i mycket bullriga miljöer.

Upplev de mest diskreta hörapparaterna med direkt streaming från Signia: signia-pro.se/insionx-bluetooth/