X
Signia har utvecklat en ny hörapparat som ger användaren alla fördelar från Signia Nx plus ännu enklare hantering.
2018-02-21

Gör dig redo för en hörapparat med både en helt naturlig egen röst och enkel hantering

Signia har utvecklat en ny hörapparat som ger användaren alla fördelar från Signia Nx plus ännu enklare hantering.

Signia Nx med OVP™ löser problemet med den egna rösten och ser till att användaren kan lita på både att höra och att våga göra sig hörd. Kombinerat med högsta kvalitetens Bluetoothstreaming, ger Signia Nx en naturlig egen röst, utmärkt ljudkvalitet och snabb acceptans. Världens första Own Voice Processing (OVP™) ökar den spontana acceptansen av den egna rösten för 80% av missnöjda hörapparatanvändare. *

Förutom en kristallklar och naturlig ljudkvalitet, är hanteringen en av de viktigaste sakerna när man väljer en ny hörapparat. Det är på grund av detta som Signia har utvecklat en ny hörapparat som ger användaren alla fördelar från Signia Nx plus ännu enklare hantering.

Den 1:a mars 2018, kommer Signia att lansera denna senaste innovation. Den är den perfekta lösningen både för användare som har svårt med hanteringen och de som lever ett aktivt liv som kräver att hörapparaterna alltid är redo att användas.

Håll utkik efter vår spännande nyhet den här veckan.

* 2017 “OVP Study” utförd vid University of Northern Colorado utvärderade effekten av OVP på den spontana acceptansen efter första anpassningen av hörapparater. För mer detaljer: www.signia-pro.com/ovp-study.