X
Med den nya StreamLine Mic är det nu möjligt att förvandla Signia Nx-hörapparater till trådlösa hörlurar och streama ljud direkt från de flesta enheter som stödjer Bluetooth – som t.ex. smartphones, plattor och laptops.
2018-05-08

När hörapparater blir till trådlösa hörlurar

Fram till nu har direkt streaming till hörapparater varit begränsat till användare av vissa märken av smartphones. Med den nya StreamLine Mic är det nu möjligt att förvandla Signia Nx-hörapparater till trådlösa hörlurar och streama ljud direkt från de flesta enheter som stödjer Bluetooth – som t.ex. smartphones, plattor och laptops.

Streaming av telefonsamtal
Med StreamLine Mic kan man streama telefon- eller onlinesamtal via Bluetooth direkt till hörapparaterna, vilket är en fördel exempelvis när man kör bil. Samtalen tas emot helt utan att behöva ta upp telefonen ur fickan.

Även om man streamar ljud från TV:n via StreamLine TV, kan användaren ta emot telefonsamtal utan att behöva stänga av ljudet från TV:n manuelt. Samtalen streamas till båda öronen, vilket hjälper till att ge det bästa ljudet och talförståelsen.

En hjälpande hand i bullriga miljöer
Hörapparatanvändare kämpar ofta med att höra i situationer med mycket folk samlat – t.ex. på möten, konferenser, föreläsningar och släktfester.

StreamLine Mics fjärrmikrofon-funktion gör det möjligt att streama en talares röst direkt till hörapparaterna på ett avstånd upp till 20 meter. Resultatet blir att talarens röst hörs så tydligt som om han eller hon stod precis bredvid hörapparatanvändaren.