X
What do a stylish appearance, portable rechargeability and Own Voice Processing have in common when it comes to hearing aids? Signia Styletto!
2018-11-09

Styletto.
Revolutionerade design och enastående ljud

I augusti kunde vi avslöja designen på vår nyaste hörapparat Styletto. Och det är med stor glädje vi börjar sälja denna eleganta hörapparat idag.

Idag är mode inte begränsat till kläder eller smycke. Personlig stil och självuppfattning betyder mycket och vi väljer våra kläder efter vår livsstil. Vi förväntar oss också att andra produkter t ex glasögon ska passa vår egna personliga stil. Så varför skulle vi tänka annorlunda med hörapparater!

Mer än hälften av alla i Sverige med mild till måttlig hörselnedsättning har ännu inga hörapparater*. Signia designar hörapparater som passar in i livet till dem som använder dem.

Många väljer att inte använda hörapparater på grund av hur de ser ut. De tillgängliga modellerna på marknaden stämmer inte överens med deras självuppfattning eller livsstil.

Styletto HEARWEAR
Hörapparater som modeobjekt är fortfarande ett outforskat område. När det ska väljas mellan prestanda och estetik, väljs ofta den praktiska modellen. Signa har nu kombinerat prestanda med estetik.

Till dem som tidigare blev avskräckta av traditionella hörapparater erbjuder nu Signia Styletto. Alla förtjänar att vara nöjda med sig själv-Styletto är en väg att gå.

En helt ny form
Styletto har blivit möjlig på grund av ett nytt avlångt litium-ion batteri istället för ett klassiskt knappcellsbatteri. Därmed har Signia också lagt grund för en helt ny form på hörapparater, nämligen SLIM-RIC (Slim Lithum-Ion Module för Receiver-In-Canal).

Den medföljande laddaren är i en elegant kompakt design som är perfekt att ha med i farten. Ett inbyggt batteri i laddaren gör det möjligt till fyra dagars användning utan att behöva ansluta till ett strömuttag. Endast 30 minuter laddning ger fem timmars användning. Så användaren kan leva det liv de vill-när de vill.

Innanför skalet
Styletto har teknologin från Signia NX-plattform, där användaren upplever sin egna röst mer naturlig tack vare den unika OVP-teknologin (Own Voice Processing) som endast finns i Signia NX-hörapparater. Upplevelsen av den egna rösten är en viktig faktor för hur snabbt användaren accepterar sina hörapparater.

Men det som är viktigast av allt är att Styletto gör det lättare att uppfatta tal i svåra lyssningsmiljöer-vilket oftast är den största utmaningen om man är hörselskadad.

Upplev Styletto

*HRF (hörselskadades riksförbund). November 2017.